DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD

Nyheder

Sådan rengøres præcisionsmålingspumpen?
Slip tid: 2023-02-01 14:54:12  Hits: 16

there vil være pletter inde i desinfektionsmålerpumpen efter at have været brugt i en periode. Derfor er detnødvendigt at foretage en regelmæssig rengøring. Der er også måder i rengøringsprocessen. I forberedelsesarbejdet skal du først tage de dele, der skal adskilles, og udfør derefter rengøringsarbejdet. Nedenfor ernogle rengøringsmetoder til membranpumpe for mekanisk udstyrsmembran:

(1) Anvend først rent vand i ca. 10 minutter og derefter tom i ca. 5 minutter, og sørg for, at vandet i laboratoriemålingen Pumperør udledes og starter derefter gradvist den adskillelsesstilling for at reducere risikoen.

(2) Sluk for switch -strømforsyningen for membranmålingspumpen og fjern alle ventildele (når de adskilles Omhyggelig med resterende medicin og vand for at forhindre skader eller sprøjte på switch -strømforsyningen og andet tilsvarende maskiner og udstyr, hvilket resulterer i farer).

(3) skyller ventilen og dets indre dele med rent vand.

(4) Kontroller, om delene er beskadiget, deformeret, revnet osv., Og i bekræftende fald udskift dem.

(5) geninstallerer alle målepumpedele som som De er.

(6) Membranmålingspumpen på det mekaniske udstyr påføres med rent vand i 5 minutter for at udføre test Betingelse, det kan påføres med krystalmaling tyndere i ca. 10 minutter og derefter erstattes med vandstøbt i cirka 5 minutter).


Tidligere: Udvælgelsesevner for membranmål...

Næste: Hvad forårsager vibrationen af ...